16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVIDEO: Înmormântare cu zeci de participanți, în plină pandemie, în Craiova

VIDEO: Înmormântare cu zeci de participanți, în plină pandemie, în Craiova

-

În cursul acestei zile mai multe persoane au fost sancționate de polițiști, deoarece participau în plina pandemie la o înmormântare de pe strada Rîului, din Craiova, fără să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Rîului, din Craiova, are loc o procesiune funerară a unui barbat de 57 ani la care participă mai multe persoane fără respectarea prevederilor legale în contextul pandemiei de Covid 19.

Potrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Craiova, un echipaj din cadrul Biroului Rutier precum jandarmi din cadrul GJMb Craiova.

Astfel, a fost identificat organizatorul evenimentului, un bărbat de 34 de ani, din Craiova care a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020 cu amenda în valoare de 5000 de lei.

Totodatata, polițiștii au aplicat 25 de sancțiuni contraventionale conform Legii 55/2020 în valoare totală de 12.000 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Rapid – „U“ Craiova 1-2 | Alb-albaștrii au „stins...

Universitatea Craiova a câștigat în prelungiri, scor 2-1, partida...

ȘTIRI GdS