12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentIncendiu la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Slatina

Incendiu la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Slatina

UPDATE:  O linie telefonică destinată rudelor şi aparţinătorilor pacienţilor de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean (SJU) din Slatina a fost deschisă de autorităţi, în urma incendiului care a izbucnit, miercuri, în izolatorul acesteia. Potrivit IGSU, rudele şi aparţinătorii se pot interesa de starea pacienţilor şi de locul unde au fost relocaţi la numărul de telefon 0722.359.050.

UPDATE: Poliţiştii din Slatina efectuează cercetări pentru distrugere şi vătămare corporală din culpă în cazul incendiului izbucnit miercuri la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean. Cristian Rădoi, adjunct al şefului IPJ Olt, a declarat pentru Agerpres că în cauză se va începe urmărirea penală in rem.

„În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunile de distrugere şi vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt efectuate de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina. Deocamdată se efectuează cercetări, se va începe urmărirea penală in rem, după care vom stabili şi celelalte detalii”, a spus Cristian Rădoi.

Un incendiu a izbucnit miercuri la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean din Slatina, fiind activat planul roşu de intervenţie.

Incendiul a fost lichidat.

Acesta s-a manifestat la izolatoriul spitalului, la nivel parter şi etaj 1, precizează IGSU.

Până la acest moment, au fost evacuate 36 de persoane, dintre care 6 au fost intoxicate cu fum şi sunt transportate la UPU.

Se continuă operaţiunile de căutare. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS