20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO femeie și-a bătut socrul până l-a băgat în spital

O femeie și-a bătut socrul până l-a băgat în spital

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele unei femei de 47 de ani, din localitatea Ivăneşti, care şi-ar fi lovit socrul. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru îngrijiri medicale, potrivit IPJ Ialomiţa.

Conform sursei citate, fapta a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, când poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Slobozia au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat din localitatea Ivăneşti este lovit de nora sa, conform Agerpres.

Ordin de restricție pentru femeie

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că la domiciliul acestora a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia o femeie de 47 de ani şi-ar fi lovit socrul. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru îngrijiri medicale. S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieţii şi integrităţii victimei, reieşind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecţie provizoriu”, se arată într-un comunicat de presă remis, luni, de IPJ Ialomiţa.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS