10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat de 72 de ani, reţinut pentru furtul unui portofel cu bani

Bărbat de 72 de ani, reţinut pentru furtul unui portofel cu bani

Un bărbat, de 72 de ani, a fost reţinut pentru furt calificat, după ce a sustras un portofel cu bani, în incinta unei instituţii de stat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, citat de agerpres.

Potrivit sursei citate, fapta s-a produs marţi, în incita unei instituţii din subordinea Ministerului Muncii, septuagenarul profitând de neatenţia unei femei, care şi-a lăsat geanta deschisă pe o masă.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în timp ce se afla în incinta unei instituţii publice din municipiul Botoşani, profitând de neatenţia unei femei de 62 de ani, i-ar fi sustras din geantă un portofel, în care avea suma de 250 lei şi documente personale. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Oficialul IPJ susţine că bărbatul se afla în atenţia poliţiştilor şi era cunoscut pentru astfel de activităţi infracţionale.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ, având emis pe numele său o ordonanţă de reţinere valabilă 24 de ore. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS