10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO femeie dezbrăcată a atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida, în platoul emisiunii Acces Direct

O femeie dezbrăcată a atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida, în platoul emisiunii Acces Direct

Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, unde o femeie dezbrăcată a intrat în platou și a aruncat cu un bolovan, informează hotnews.

Femeia a intrat dezbrăcată în platou, alergând, și a aruncat cu un bolovan spre Mirela Vaida, în timp ce striga: „Dă-mi banii”.

Conform site-ului Antena3, producătorii au chemat Poliţia şi Ambulanţa.

În ultima perioadă ar fi primit ameninţări

La reluarea emisiunii, Mirela Vaida a spus că este şocată, că se teme pentru siguranţa ei, şi a susținut că în ultima perioadă ar fi primit ameninţări de la o persoană care s-ar fi recomandat Magdalena Şerban, femeia care a împins o tânără în fața metroului.

„Am chemat Poliția (…). Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări, inclusiv pe Facebook și pe Youtube, de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune <<vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani o să ies și o să te omor>>. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a spus Vaida.

Atacatoarea a fost reținută de polițiști

La aproximativ jumătate de oră de la incidentul din platou, Mirela Vaida a declarat că Poliția a intervenit și că va depune o plângere penală.

„Au venit și cei de la Poliție, voi depune și o plângere penală. Facem toate demersurile și ne rugăm la Dumnezeu să trecem cu bine peste toate aceste încercări”, a adăugat prezentatoarea TV. 

De asemenea, Mirela Vaida a ținut să le mulțumească celor care i-au scris și i-au transmis gânduri bune, după cele întâmplate.

„Mulțumesc tuturor celor care îmi scriu mesaje și care mă întreabă cum sunt. Sunt bine, trebuie să mergem mai departe… A fost un moment pe care vreau să-l uit cât mai repede și care să mă pună în gardă. Lucrurile nu sunt chiar așa ca-n povești.”, a mai spus Mirela Vaida. 

Atacatoarea care a aruncat cu un bolovan spre prezentatoare a fost reținută de oamenii legii la scurt timp după incident.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS