12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljVIDEO: Incendiu în Piața Chiriac din Craiova. O persoană a ajuns la spital

VIDEO: Incendiu în Piața Chiriac din Craiova. O persoană a ajuns la spital

-

Noaptea trecutră o hală dezafectată din Piața Ciriac din Craiova a fost cuprinsă de flăcări. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, precum şi reprezentanţi ISU Dolj, aceştia din urmă acţionând pentru stingerea incendiului.

”Detașamentul 1 Pompieri Craiova  a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor medical calificat, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la resturi menajere, zona Piața Chiriac din mun. Craiova str. Pieței nr. 14.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișul halei dezafectate, existând posibilitatea de propagare la restul anexelor din incinta pieței.

În urma incendiului au ars acoperișul unei hale dezafectate pe o suprafață de aproximativ 100 mp, material textil, hârtie și resturi menajere”, arată ISU Dolj.

Un om al străzii a fost transportat la spital

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în urma evenimentului, un bărbat de 62 de ani, persoană fără adăpost, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, acesta prezentând arsuri pe corp.

”Pe timpul desfășurării intervenției a fost găsită o persoană de sex masculin care prezenta arsuri la nivelul feței, membrelor superioare și inferioare, care a fost transportată de către un echipaj de prim ajutor la unitatea spitalicească”, arată ISU Dolj

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal în care desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

O nouă etapă de dezinsecție

Salubritate Craiova anunță desfășurarea unei noi etape a dezinsecției...

ȘTIRI GdS