-0.1 C
Craiova
joi, 9 decembrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentPercheziţii la trei bărbaţi care au furat seifurile de la o casă de pariuri şi o societate

Percheziţii la trei bărbaţi care au furat seifurile de la o casă de pariuri şi o societate

Poliţiştii efectuează joi dimineaţă percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov, ele vizând trei bărbaţi care au furat seifurile dintr-o casă de pariuri şi din sediul unei societăţi comerciale, informează news.ro.

”Astăzi, 11 martie 2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat (mai multe acte materiale), tentativă la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic”, anunţă Poliţia Capitalei.

În fapt, din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că, în noaptea de 21.02.2021, trei bărbaţi au pătruns în incinta unei case de pariuri din sectorul 6, unde, după dezarmarea sistemului de alarmă, ar fi sustras un seif, în care se aflau peste 5.000 de lei şi un card bancar.

Anterior, în luna decembrie a anului trecut, aceiaşi bărbaţi ar fi pătruns în sediul unei societăţi comerciale, din sectorul 4, de unde ar fi sustras un seif în care se aflau peste 67.000 euro şi 15.000 lei.

Persoanele urmează să fie audiate la sediul Serviciului Investigaţii Criminale. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

David Popovici a stabilit un nou record naţional la...

Sportivul David Popovici a stabilit un nou record naţional...

ȘTIRI GdS