8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Accident înfiorător. Doi soți au murit pe loc striviți sub un camion

(VIDEO) Accident înfiorător. Doi soți au murit pe loc striviți sub un camion

-

Doi soți au murit pe loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce mașina în care se aflau s-a făcut praf sub un camion, la Lugoj, potrivit lugojinfo.ro.

Accidentul s-a petrecut pe DN6, pe raza localității Gavojdia. Potrivit polițiștilor, autoturismul s-a lovit frontal de un autocamion. În urma impactului, autoturismul a intrat sub camion, echipajele de descarcerare având nevoie de mai bine de o oră pentru a extrage victimele.

Cele două persoane sunt din localitatea Slatina Timiș, Caraș-Severin. Este vorba de o femeie de 36 de ani și un bărbat de 40 de ani. Cel mai probabil, cei doi soți se întorceau acasă din Germania.

Șoferul autocamionului le-a spus polițiștilor că autoturismul circula cu viteza și a pătruns pe contrasens într-o curbă ușoară la dreapta. Este posibil ca șoferul autoturismului să fi adormit la volan. Trupurile neînsuflețite au fost duse la morga spitalului din Lugoj. Polițiștii lugojeni continuă cercetările pentru a stabili exact condițiile în care s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS