13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat i-a scos inima vecinei și a gătit-o

Un bărbat i-a scos inima vecinei și a gătit-o

Un bărbat din Oklahoma suspectat de uciderea a trei persoane a mărturisit că și-a ucis vecina, i-a scos inima și apoi a gătit-o pentru a-și hrăni familia, au spus autoritățile, potrivit nypost.com.

Lawrence Anderson ar fi înjunghiat-o pe Andrea Lynn Blankenship, de 41 de ani, în casa ei din Chickasha, pe 9 februarie, a informat The Oklahoman. „A dus inima înapoi în locuința sa din 214 West Minnesota, Chickasha”, a scris un agent al Biroului de Investigații al Statului Oklahoma într-un mandat de percheziție obținut de către priză. „A gătit inima cu cartofi pentru a-i hrăni familia pentru a-i elibera pe demoni”.

Anderson locuia alături de mătușa sa, Delsie Pye, și unchiul, Leon Pye, după ce în ianuarie a fost eliberat din pușcărie.

După ce a comis omorul, Anderson, de 42 de ani, s-a întors la casa lui Pye, unde a gătit inima cu intenția de a-i hrăni. Apoi, el l-ar fi ucis pe Leon Pye, de 67 de ani, și pe nepoata sa de 4 ani, Kaeos Yates, și și-a înjunghiat mătușa, potrivit presei care citează Biroul de Investigații din Oklahoma.

Mătușa lui a supraviețuit atacului. Bărbatul a fost arestat chiar în ziua comiterii crimelor. Autoritățile au descoperit cadavrul lui Blankenship două zile mai târziu după ce Anderson a mărturisit la un spital din Oklahoma City unde era tratat. El este reținut în închisoarea din Grady, iar acuzațiile sunt în curs. Anderson are un dosar penal lung, care include condamnări pentru trafic de droguri și violență domestică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS