10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi pietoni, spulberaţi pe trecere de un şofer de 19 ani

Doi pietoni, spulberaţi pe trecere de un şofer de 19 ani

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost rănite grav în urma unui accident produs în acestă dimineaţă, pe Calea Severinului din Craiova. După primele cercetări, poliţiştii au stabilit că victimele traversau strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. Accidentul a fost produs de un şofer de 19 ani, din Craiova.

Potrivit oamenilor legii, una dintre victimele accidentului a fost transportată la spital în stare de inconştienţă.

„Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Calea Severinului din Craiova.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus pe strada Calea Severinului, de un tânăr de 19 ani, din Craiova ar fi accidentat două persoane, bărbat şi femeie, care se angajaseră în traversarea drumului public pe trecerea de pietoni. În urma evenimentului rutier, pietonii au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, bărbatul fiind conştient iar femeia, din păcate, în stare de inconştienţă”, au precizat poliţiştii doljeni.

Şoferul de 19 ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS