10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentIncendiu în curtea IPJ Dolj. A ars poligonul de tragere

Incendiu în curtea IPJ Dolj. A ars poligonul de tragere

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Dolj au transmis că nici o persoană nu a fost rănită în urma incendiului.

„În noaptea de 10/11 februarie a.c., la poligonul de tragere al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a izbucnit un incendiu.
Imediat, a fost solicitată intervenţia unor echipaje din cadrul I.S.U Dolj, iar până la venirea acestora poliţiştii aflaţi în serviciu au acţionat cu extinctoare, pentru izolarea incendiului, care a fost stins ulterior de pompieri.
Ca urmare a incendiului nu au rezultat victime omeneşti, fiind înregistrate doar pagube materiale. Prejudiciul cauzat urmează să fie stabilit ulterior.
În cauză, sunt efectuate în continuare verificări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a izbucnit incendiul”, au precizat poliţiştii doljeni.

La rândul lor, pompierii doljeni au explicat că, cel mai probabil, cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric.

„Detașamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu cinci autospeciale de lucru cu apă si spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la poligonul de tragere al IPJ Dolj, din municipiul Craiova. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu flacără și degajare mare de fum în interiorul locației, în special la tavanul acesteia pe o suprafață de aproximativ 250 m2 , cu posibilități de propagare la întreaga suprafață interioară. În urma acestuia a ars izolația interioară a tavanului pe aproximativ 250 m2. Cauza probabilă de izbucnire a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric (cablu electric neizolat corespunzător)”, transmite ISU Dolj.

Pompierii doljeni au intervenit, azi noapte, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la poligonul de tragere al Inspectoratului de Poliție al Județului(IPJ) Dolj. Potrivit primelor informaţii, poligonul a ars aproape în întregime. Poligonul de tragere se află în incinta IPJ Dolj, la intrarea de pe strada Vulturi din Craiova.

Atât reprezentanţii IPJ Dolj, cât şi pompierii doljeni, au explicat că vor oferi mai multe informaţii în cursul zilei de astăzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS