0.9 C
Craiova
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentBărbatul din Suceava care și-a bătut fiul, plasat sub control judiciar

Bărbatul din Suceava care și-a bătut fiul, plasat sub control judiciar

Bărbatul care și-a bătut violent fiul de 7 ani cu o bucată de lemn a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, potrivit News.ro.

Incidentul s-a produs pentru că cel mic avea dificultăţi în a-şi rezolva tema.

Soţia şi copiii bărbatului au fost plasaţi în Centrul Social pentru Victimele Violenţei Intrafamiliale din Gura Humorului.

”La data de 14.01.2021, inculpatul M. M. se afla la domiciliu împreună cu toţi membrii familiei, împrejurări în care, i-a solicitat minorului M. A. T. să rezolve nişte exerciţii pe care le avea ca temă pentru acasă. Minorul a întâmpinat dificultăţi în rezolvarea exerciţiilor respective, motiv pentru care, inculpatul l-a ridicat cu forţa braţelor de pe scaunul de la masă, l-a trântit cu putere de pardoseală, după care, l-a imobilizat cu o mână şi folosind un corp dur, din lemn, i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul feselor şi al membrelor, cauzându-i acestuia suferinţe fizice.

La desfăşurarea acestui eveniment au asistat toţi membrii familiei, care nu au intervenit, fiindu-le teamă să nu fie agresaţi şi ei la rândul lor”, au transmis, miercuri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Unul din frați a filmat totul

Procurorii precizează că o parte din eveniment a fost surprinsă prin filmare cu telefonul mobil personal, din aceeaşi cameră, de către unul dintre fraţii copilului.

”Ulterior, filmarea în cauză a ajuns la alţi membri ai familiei, precum şi la reprezentanţi ai Compartimentului Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comuna Frumosu, cei din urmă sesizând organele de poliţie competente. Ca măsură de protecţie a membrilor familiei a fost dispusă măsura instituţionalizării acestora în Centrul Social pentru Victimele Violenţei Intrafamiliale din Gura Humorului, în vederea evitării contactului direct cu inculpatul”, au mai precizat procurorii.

Aceştia anunţă că bărbatul este cercetat pentru ”violenţă în familie”, iar prin ordonanţa emisă la data de 10.02.2021, s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS