0.9 C
Craiova
miercuri, 1 februarie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentCopil de 5 ani, mort într-un accident. Mașina pe care o conducea mama lui s-a izbit de un utilaj

Copil de 5 ani, mort într-un accident. Mașina pe care o conducea mama lui s-a izbit de un utilaj

Un băiețel de cinci ani a murit după ce mașina pe care o conducea mama lui s-a izbit violent de un utilaj de deszăpezire. Accidentul a avut loc sâmbătă seară în comuna Moșoaia, din județul Argeș.

În vehicul se afla și sora băiatului, de 10 ani, care a scăpat cu viață, dar este în stare de șoc. Mama celor doi este internată în spital, iar situaţia ei este critică, potrivit Stirirl Pro Tv.

Femeia, de 34 de ani, se ducea spre casă la volanul unei mașini. Pe bancheta din spate se aflau cei doi copii. Un băiețel de cinci ani și o fată de 10 ani.

Veneau de la ziua de naştere a unui copil

Veneau de la ziua de naştere a unui copil, iar între timp se lăsase ceața. Nu este clar cum s-a întâmplat nenorocirea. Cert este că mașina s-a izbit violent de lama unei mașini de deszăpezire, care venea din sens opus. Bucăți din mașină s-au împrăștiat la zeci de metri distanță. La fel, nu se știe dacă băiețelul, găsit pe câmp, se afla în scaunul pentru copii, său stătea pur și simplu pe banchetă.

Martorii spun că vehiculul de mare tonaj ar fi intrat în depășire, iar femeia nu l-a văzut din cauza ceții. Sau că farurile i-ar fi fost astupate de lama pentru deszăpezire.

„Din accident a rezultat decesul unui copil şi vătămarea corporală a două persoane. Este implicat un utilaj de la Naţionale, care efectua revizia pe DN 67 B., a precizat comisar-şef Răducu Iordache din cadrul SPR Argeș.

Șoferiţa a fost preluată de un echipaj de la ambulanţă

În stare gravă, şoferiţa a fost preluată de un echipaj de la ambulanţă şi transportată imediat la spitalul din Piteşti. De asemenea, fetiţa în vârstă de 10 ani, care a scăpat cu viață, este evaluată de medici. Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească toate împrejurările în care s-a produs această nenorocire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS