7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn membru al clanului Cămătaru, prins în Italia

Un membru al clanului Cămătaru, prins în Italia

Leonard Bărbieru, zis Leuțu, un membru căutat al clanului Cămătaru, a fost prins în orașul italian Pescara, unde trăia cu acte false.

Condamnat la 5 ani închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal și inițiere sau constituire a unui grup infracțional organizat, fugarul își va ispăși condamnarea în România.

Leonard Bărbieru a fugit din țară în anul 2012, anterior emiterii mandatului, astfel că a fost dispusă urmărirea sa la nivel internațional.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, au continuat investigațiile, stabilind faptul că membrul clanului Cămătaru s-a aflat, în perioada în care s-a sustras executării pedepsei, pe teritoriul Spaniei și Italiei unde a folosit documente false privind identitatea.

În urma coroborării datelor obținute și a colaborării cu autoritățile judiciare din cele doua state, s-a stabilit că bărbatul locuia, în prezent, la o adresă din orașul Italian, Pescara.

Pe fondul colaborării apropiate, omologii italieni au reușit sa îl depisteze și să-l prindă pe bărbatul urmărit pentru a-l aduce în țară unde să execute pedeapsa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS