10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO femeie a murit după ce un copac a căzut pe mașina în care se afla cu familia

O femeie a murit după ce un copac a căzut pe mașina în care se afla cu familia

O femeie a murit, joi, în județul Suceava, după ce un copac a căzut peste mașina în mers în care se afla împreună cu soțul și copiii, scrie digi24

Incidentul s-a petrecut pe DN 17, la kilometrul 153+650.

Femeia avea 43 de ani și era din București. În autoturism se mai aflau soțul și cei doi copii ai cuplului. Familia se afla în concediu în Suceava și se deplasa de la Iacobeni către Vatra Dornei.

La un moment dat, de pe versantul din partea stângă a direcţiei de mers s-a rupt un arbore care a căzut peste mașina condusă de soţul femeii.

Nu este clară cauza prăbuşirii copacului

Bărbatul și cei doi copii au scăpat teferi şi au reușit să iasă din mașină. Femeia a rămas încarcerată și echipajele de urgență au încercat să o resusciteze, după ce a fost extrasă din vehicul de pompieri în stare de inconștiență.

După efectuarea manevrelor de resuscitare de către salvatorii sosiţi la faţa locului, victima a decedat.

Județul Suceava este vizat de un cod portocaliu de vânt, însă nu este clar dacă arborele a căzut din cauza rafalelor, a declarat pentru Alin Găleată, purtător de cuvânt la ISU Suceava. Este un copac masiv, bătrân și este singurul doborât în zona, a explicat reprezentantul ISU. Un alt copac a căzut la Gura Humorului, dar și acolo solul este moale, deci se poate vorbi despre un cumul de factori, nu este numai vântul de vină, a explicat Alin Găleată.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS