23.7 C
Craiova
luni, 24 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni prinși cu arme albe în săli de jocuri din Craiovița

Doljeni prinși cu arme albe în săli de jocuri din Craiovița

Poliţişti din cadrul Secţiei 5 Craiova au desfăşurat ieri o acţiune pentru prevenirea infracţiunilor contra ordinii şi liniştii publice.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au depistat 3 persoane, bănuite de comiterea infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În incinta unei săli de jocuri din Craiova, a fost depistat un bărbat de 44 de ani, din comuna Gânciova, sat Comoșteni, care avea asupra sa un cutit tip briceag, cu lungimea totală de 30 cm, din care lama de 14 cm.

De asemenea, la intrarea într-o sală de jocuri electronice, din localitate, a fost depistat un bărbat de 35 de ani, din Craiova, care avea asupra sa un cutit, tip briceag, cu lungimea totală de 22 cm, din care lama de 10 cm.

Totodată, în cadrul acţiunii desfăşurate a fost depistat un bărbat de 32 ani, din Craiova care avea  asupra sa un cuțit tip briceag, cu  lungimea totală de 26 cm, din care lama de 11 cm.

Cuţitele au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă.

Portul fără drept de obiecte periculoase precum cuţit, pumnal, box sau alte asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, înţepare sau lovire constituie infracţiune şi se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la un an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS