9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn iranian a încercat să intre în ţară cu documentele unui german

Un iranian a încercat să intre în ţară cu documentele unui german

Polițiștii de frontieră din Calafat au depistat, joi, un bărbat din Iran care a încercat să intre ilegal în România, folosind documente de călătorie care aparțineau altei persoane. Cetăţeanul iranian a fost preluat de autorităţile bulgare.

Poliţiştii de frontieră spun că bărbatul călătorea într-un autoturism BMW, ca pasager.

„În data de 28.01.2021, în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, călătorind ca pasager într-un autoturism marca BMW,  un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră paşapoart eliberat de autorităţile din Germania.

Cu ocazia verificării documentelor și a metodei portretului vorbit, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a avut suspiciuni cu privire la documentele prezentate de bărbat, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. Astfel, s-a constatat că persoana în cauză a prezentat documente de călătorie care aparțineau altei persoane. În continuarea cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul este cetățean iranian”, au explicat poliţiştii de frontieră.

Cetăţeanul iranian a fost preluat de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS