8.3 C
Craiova
joi, 19 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentUn iranian a încercat să intre în ţară cu documentele unui german

Un iranian a încercat să intre în ţară cu documentele unui german

Polițiștii de frontieră din Calafat au depistat, joi, un bărbat din Iran care a încercat să intre ilegal în România, folosind documente de călătorie care aparțineau altei persoane. Cetăţeanul iranian a fost preluat de autorităţile bulgare.

Poliţiştii de frontieră spun că bărbatul călătorea într-un autoturism BMW, ca pasager.

„În data de 28.01.2021, în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, călătorind ca pasager într-un autoturism marca BMW,  un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră paşapoart eliberat de autorităţile din Germania.

Cu ocazia verificării documentelor și a metodei portretului vorbit, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a avut suspiciuni cu privire la documentele prezentate de bărbat, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. Astfel, s-a constatat că persoana în cauză a prezentat documente de călătorie care aparțineau altei persoane. În continuarea cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul este cetățean iranian”, au explicat poliţiştii de frontieră.

Cetăţeanul iranian a fost preluat de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscop

BerbecÎnvață astăzi să faci totul cu măsură, fie că...

ȘTIRI GdS