0 C
Craiova
marți, 2 martie, 2021
Știri de ultima oră Eveniment A ajuns dup gratii după ce a bătut cu bestialitate un bărbat

A ajuns dup gratii după ce a bătut cu bestialitate un bărbat

Judecătorii de la Tribunalul Olt au dispus arestarea unui bărbat de 44 de ani, din Brastavățu, Olt, acuzat de tentativă la omor. Anchetatorii au stabilit că, pe 3 ianuarie, împreună cu doi bărbați, a lovit cu o rangă, dar și cu pumnii şi picioarele, un bărbat de 39 de ani, din Scornicești. Scandalul a avut loc pe terasa unui bar din comuna Brastavățu.

Potrivit anchetatorilor, scandalul a izbucnit pe fondul unui conflict anterior. Pentru că a fost lovită de mai multe ori în zona capului, victima a suferit leziuni care i-au pus viața în primejdie.

”În seara zilei de 03.01.2021, în jurul orei 21:00, inculpatul împreună cu alte două persoane, pe fondul unui conflict anterior, s-au deplasat la un bar din apropierea locuinţei, împrejurare în care au agresat-o pe victima R.S., (un bărbat în vârstă de 39 de ani din localitatea Scorniceşti, Olt), cu obiecte contondente, precum şi cu pumnii şi picioarele, lovind-o peste tot corpul dar, în special, în zona capului, lovituri în urma cărora victima a suferit leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 60 – 70 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea în primejdie a vieţii”, au explicat anchetatorii.

Arestat preventiv pentru tentativă de omor

Procurorii olteni mai susțin că inculpatul este acuzat de tentativă de omor pentru că a lovit victima în cap.

”Pentru încadrarea juridică în infracţiunea de tentativă la omor, s-a avut în vedere zona vitală vizată de către inculpat, respectiv zona capului, obiectul vulnerant folosit, respectiv rangă/levier metalic, precum şi concluziile preliminarii eliberate la data de 19.01.2021 de către SJML Olt. Rezultă că victima a prezentat leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire repetată cu corpuri dure, cel puţin unul de formă alungită, care au necesitat pentru vindecare 60 – 70 zile de îngrijiri medicale. Leziunile traumatice suferite au pus în primejdie viaţa victimei”, au mai precizat procurorii.

De asemenea, anchetatorii au reţinut şi circumstanţa agravantă – săvârşirea faptei de trei sau mai multe persoane împreună.

Inculpatul a fost dus în arest în seara zilei de marți. Miercuri, după o noapte petrecută după gratii, bărbatul de 44 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis de Tribunalul Olt. Hotărârea instanței nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tramvaiele noi destinate Craiovei, telenovelă fără sfârşit

Tramvaiele noi destinate Craiovei devin o telenovelă fără sfârşit. La mai bine de doi ani de când a fost lansată licitaţia, procedura a intrat în impas.

ȘTIRI GdS

Megaîntâlnire la primărie: Cine poluează Craiova?

Aerul din Craiova continuă să fie irespirabil. Craiovenii se plâng de praf, miros de cărbune, fum. Concret există poluare, dar cine sunt poluatorii? La sfârşitul...

Plângere penală după vânzarea Abatorul Podari

Vânzarea de către un lichidator judiciar a Abatorului Podari vine "la pachet" cu o plângere penală la DNA, dar şi acţiuni în instanţă. Abatorul Podari, deţinut de omul de afaceri Dinel Staicu, a fost vândut de lichidatorul judiciar al Băncii Internaţionale a Religiilor la sfârşitul anului trecut, după ani de procese. Problema este, spune un craiovean, că lichidatorul a vândut şi o clădire(cantina) şi terenul cumpărate de el în 1998, respectiv 1999.

Un bărbat a sechestrat şi înjunghiat mortal doi muncitori

Un bărbat, de aproximativ 60 de ani, din Onești, a sechestrat, luni, într-un imobil din localitate, doi muncitori care efectuau lucrări de reparații, a...

Vâlcea: Coliziune între un tractor și un autoturism. Trei...

O coliziune a avut loc, în urmă cu puțin timp, în comuna vâlceană Lădești, pe DJ 643 B, între un autoturism și un tractor....
00:00:30

(VIDEO): Percheziții la o grupare de trafic de migranți

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul DCCO au...

Incendiu la un stâlp de electricitate din Băilești

Secția de Pompieri Băilești a fost solicitată să intervină în jurul prânzului în municipiu pentru a asigura măsuri de protecție și de stingere a...