19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPetreceri oprite de poliție. A plouat cu amenzi

Petreceri oprite de poliție. A plouat cu amenzi

O petrecere de majorat s-a încheiat cu o ploaie de amenzi, sâmbătă seară, în comuna Băleni din județul Dâmbovița. Polițiștii au constatat că au fost încălcate toate măsurile sanitare impuse de autorități pe durata pandemiei. Sărbătorita a decis sa marcheze împlinirea celor 18 ani cu fast, la un han din localitate, asa că a invitat rudele și prietenii. Au fost peste 40 de persoane în total. Neinvitați au venit polițiștii, care au oprit distracția si au impartit amenzi. Administratorul localului a fost și el sancționat cu zece mii de lei, pentru ca a permis organizarea petrecerii, iar cei 44 de oameni găsiți la mese au fost amendati cu cate o mie de lei fiecare.

O petrecere de logodnă a fost întreruptă de Poliția Constanța

În Constanța, polițiștii au întrerupt, sâmbătă, o petrecere de logodnă care avea loc în locuința unui bărbat. Oamenii legii au descoperit evenimentul datorită muzicii date prea tare. Polițiștii s-au sesizat din oficiu că într-o locuință din comuna Cumpăna se desfășoară un eveniment privat, prin care se tulbură ordinea și liniștea publică prin muzica dată prea tare.

Petrecere
Petrecere

Oamenii legii au stabilit faptul că este vorba despre o petrecere de logodnă la locuinţa unui bărbat, de 30 de ani, acesta fiind sancţionat contravențional, în calitate de organizator al evenimentului, cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Amenzi de 20.000 de lei după o petrecere ilegală organizată în Cluj-Napoca

 O petrecere a fost oprită de oamenii legii și în Cluj-Napoca.

Vineri, în jurul orei 22.20, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizati cu privire la tulburarea ordinii și liniștii publice, dintr-un imobil situat în cartierul Gheorgheni.

Polițiștii și jandarmii au intervenit la adresa indicată și au constatat prezența a 27 de persoane, printre care și un tânăr de 18 ani, din municipiul Cluj-Napoca, organizator al evenimentului privat.

Persoanele care au participat la petrecere au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 19.500 de lei.În plus, în cauză se efectuează cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, au precizat polițiștii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS