15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieMinisterul Educației, anunț despre programarea profesorilor la vaccinarea anti-COVID-19

Ministerul Educației, anunț despre programarea profesorilor la vaccinarea anti-COVID-19

Ministerul Educației a informat inspectoratele școlare că fiecare unitate de învățământ preuniversitar va trebui să desemneze o persoană pentru înregistrarea cadrelor didactice și a personalului pe platforma campaniei de vaccinare anti-COVID-19. Prioritate la vaccinare vor avea cei care lucrează în învățământul preșcolar, profesorii care lucrează direct cu elevi  și cei care urmează să predea fizic, în clase, din 8 februarie.

Solicitare către inspectoratele școle

„Vă solicităm să diseminați informațiile către toate unitățile de învățământ în vederea întreprinderii măsurilor necesare pentru asigurarea accesului personalului didactic, didactic auxiliar și nedidactic la programul de vaccinare împotriva COVID-19.

În acest sens, fiecare unitate de învățământ va desemna o persoană responsabilă cu înregistrarea unității de învățământ preuniversitar pe platforma alocată campaniei de vaccinare, centralizarea datelor de identitate și programarea la vaccinare a personalului angajat în respectiva unitate. Informațiile cu privire la acțiunea de vaccinare pot fi/trebuie sa fie accesate pe linkul: https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/”, a transmis Ministerul Educației tuturor inspectoratelor școlare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS