0 C
Craiova
marți, 2 martie, 2021
Știri de ultima oră Eveniment Amezi de 40.000 de lei după o logodnă între doi minori

Amezi de 40.000 de lei după o logodnă între doi minori

Polițiștii doljeni au aplicat amenzi persoanelor care au participat la o nuntă în Coțofenii din Față, între doi minori de 12 și 15 ani. Bărbatul care a organizat evenimentul s-a ales cu o amendă de 10.000 de lei. În plus, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii din Coțofenii din Față s-au sesizat din oficiu după ce pe internet au apărut imagini video de la logodna dintre cei doi minori.

”Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Coţofenii din Faţă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în spaţiul public a fost încărcat un material audio-video în care mai multe persoane nu respectă prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19.

Poliţiştii au stabilit că persoanele în cauză, în ziua de 12 ianuarie, în intervalul orar 12:00-15:00, au participat la un eveniment privat, respectiv o logodnă, între doi minori de 12 şi 15 ani. Evenimentul s-a desfăşurat la locuinţa unui bărbat de 33 de ani, din comuna Cotofenii din Faţă. Cel în cauză a fost sancţionat de poliţişti în calitate de organizator al evenimentului cu amendă de 10.000 de lei conform Lg 55/2020”, au explicat oamenii legii.

Alte amenzi și un dosar penal

Polițiștii doljeni au reușit să identifice mai multe persoane care au participat la eveniment. O parte dintre ele au fost deja amendate, mai spun oamenii legii.

”În urma vizionării materialului video au fost identificate 12 persoane care au fost sanctionate contravenţional cu amendă în valoare de 2500 de lei fiecare conform Legii 55/2020. Valoarea totală a amenzilor aplicate de poliţişti este de 40.000 de lei. Totodată, poliţiştii continuă verificările pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment în vederea sancţionării contravenţionale a acestora”, au mai precizat polițiștii doljeni.

Aceștia din urmă mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tramvaiele noi destinate Craiovei, telenovelă fără sfârşit

Tramvaiele noi destinate Craiovei devin o telenovelă fără sfârşit. La mai bine de doi ani de când a fost lansată licitaţia, procedura a intrat în impas.

ȘTIRI GdS

Tramvaiele noi destinate Craiovei, telenovelă fără sfârşit

Tramvaiele noi destinate Craiovei devin o telenovelă fără sfârşit. La mai bine de doi ani de când a fost lansată licitaţia, procedura a intrat în impas.

Megaîntâlnire la primărie: Cine poluează Craiova?

Aerul din Craiova continuă să fie irespirabil. Craiovenii se plâng de praf, miros de cărbune, fum. Concret există poluare, dar cine sunt poluatorii? La sfârşitul...

Plângere penală după vânzarea Abatorul Podari

Vânzarea de către un lichidator judiciar a Abatorului Podari vine "la pachet" cu o plângere penală la DNA, dar şi acţiuni în instanţă. Abatorul Podari, deţinut de omul de afaceri Dinel Staicu, a fost vândut de lichidatorul judiciar al Băncii Internaţionale a Religiilor la sfârşitul anului trecut, după ani de procese. Problema este, spune un craiovean, că lichidatorul a vândut şi o clădire(cantina) şi terenul cumpărate de el în 1998, respectiv 1999.

Medicii, prea scumpi pentru şcolile şi grădiniţele din Dolj

În plină pandemie, multe şcoli din Dolj nu au medic şcolar. Primarii spun că acum în pandemie nu au avut bani pentru a încheia...

Psih. Mihaela Sârbu: Cum ne pot afecta relațiile toxice...

O relaţie este, pentru majoritatea oamenilor, un punct de echilibru. Dar există situaţii când relaţiile se deteriorează şi ajung să ne afecteze emoţional. Mulţi...

Un bărbat a sechestrat şi înjunghiat mortal doi muncitori

Un bărbat, de aproximativ 60 de ani, din Onești, a sechestrat, luni, într-un imobil din localitate, doi muncitori care efectuau lucrări de reparații, a...