10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO franțuzoaică luptă de trei ani să demonstreze că nu e moartă

O franțuzoaică luptă de trei ani să demonstreze că nu e moartă

Jeanne Pouchain nu mai există în ochii oficialilor francezi din 2017, deși femeia de 58 de ani, din Saint-Joseph, este vie și sănătoasă, potrivit The Guardian.

Jeanne Pouchain a descoperit că a fost declarată decedată când a citit o înştiinţare oficială din partea Curţii de apel din oraşul învecinat Lyon în care se spunea că murise, iar rudele ei erau somate să achite o sumă de bani pe care se presupunea că femeia ar fi datorat-o.

″Problema mea este că am fost declarată moartă″⁣, spune femeia, fosta şefă a unei firme de curăţenie din localitatea rurală Saint-Joseph, în estul Franţei. ″Sunt în viaţă pentru soţul meu, pentru fiul meu, pentru cei dragi, pentru oamenii din jurul meu, dar pentru sistemul judiciar sunt moartă″⁣, a mai spus aceasta.

Nu se cunoaşte cu exactitate modalitatea în care s-a produs eroarea. Până la rezolvarea cazului, toate acţiunile femeii sunt îngrădite: nu poate avea un cod pentru asigurări sociale, nu poate conduce un vehicul întrucât nu are documentele doveditoare în cazul în care ar fi oprită de poliţie şi îi e teamă să meargă la cumpărături ca să nu i se ceară documentele.

″Mă simt de parcă aş trăi un coşmar″⁣, a apus ea. Avocaţii femeii au solicitat o audiere în instanţă în care să prezinte dovezi că femeia nu este moartă. ″Cel mai important lucru este să demonstrez că sunt în viaţă. Să demonstrez că exist″⁣, a spus Pouchain. ″⁣Vreau ca statul să-mi restituie identitatea″⁣.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS