10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA "aterizat" cu maşina pe sensul giratoriu

A „aterizat” cu maşina pe sensul giratoriu

O şoferiţă de 37 de ani a primit două amenzi şi a rămas fără permisul de conducere după ce a lovit cu maşina sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Doljului şi Brazda lui Novac. Singura „victimă” a accidentului a fost rinocerul din piatră care este amplasat în sensul giratoriu.

Accidentul a avut loc în acestă dimineaţă, în jurul orelor 05.00. Poliţiştii doljeni spun că a fost provocat de o şoferiţă de 37 de ani, din Craiova.

Foto: Oltenia Info Trafic Tube

„Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizati cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Brazda lui Novac, din Craiova. Politistii s-au deplasat la fata locului, unde au stabilit că o femeie de 37 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brazda lui Novac, la intersecţia cu strada Doljului, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a lovit sensul giratoriu. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au explicat oamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că femeia a primt două amenzi în valoare totală de 2.175 de lei. În plus, i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS