3.5 C
Craiova
sâmbătă, 6 martie, 2021
Știri de ultima oră Eveniment Crimă la Daneți. Bărbat găsit înjunghiat

Crimă la Daneți. Bărbat găsit înjunghiat

Un bărbat a fost ucis în comuna Daneți vineri seară de către un alt bărbat de 33 de ani, tot din localitate. Din informațiile puse la dispoziție de poliție, nu se cunoaște, deocamdată, motivul crimei.

Vineri seară, poliţişti din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat este posibil să fie decedat în locuința sa, din comuna Daneți. La fața locului, polițiștii au găsit un bărbat de 55 de ani, din comună, care era decedat, prezentând plăgi înjunghiate la nivelul gâtului și abdomenului.

În urma celor constatate, s-a constituit un colectiv complex format din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, Poliției Orașului Bechet și Secției 12 Poliție Rurală Daneți care efectuază cercetări la fața locului sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi fost înjunghiat de un bărbat de 33 de ani, din localitate. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat de poliţişti în curtea locuinței, imobilizat și condus la sediul poliției. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, urmând a fi dispuse măsuri legale în baza probatoriului administrat, anunță poliția.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ștefan Baiaram, după primul gol în Liga 1: „Aștept...

Juniorul Ștefan Baiaram (18 ani) i-a adus victoria Universității...

ȘTIRI GdS

O ambulanță a rămas blocată sub un pasaj

O ambulanță a Serviciului Județean Vâlcea a rămas blocată sub un pasaj. S-a întâmplat astăzi, în municipiul Râmnicu Vâlcea.

VIDEO / A luat foc Palatul Administrativ din Suceava

A luat foc Palatul Administrativ din Suceava.

Polițiștii gorjeni au plecat în control. S-a lăsat iar...

Polițiștii gorjeni au plecat în control. S-a lăsat iar cu amenzi.

Minoră aflată pe bicicletă, acroșată de o mașină. Vehiculul...

O minoră aflată pe bicicletă a fost acroșată de o mașină. Din impact, autovehiculul a mai făcut o victimă.

Inconștiență. Șoferiță din Suceava, surprinsă cum plimba patru copii...

O șoferiță de 20 de ani din Suceava a fost surprinsă în timp ce plimba patru minori care se țineau de barele metalice exterioare ale mașinii.

Patru persoane, intoxicate cu monoxid de carbon. O fată...

Victimele s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o instalație care asigura încalzirea apei în baie, un instant racordat la o butelie GPL.