18.4 C
Craiova
luni, 26 septembrie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentTragedie în SUA. Șapte copii au murit într-un accident rutier

Tragedie în SUA. Șapte copii au murit într-un accident rutier

Tragedie în SUA. Şapte copii şi doi şoferi adulţi au murit într-o coliziune frontală violentă pe o porţiune rurală de autostradă din comitatul Fresno (statul California) în seara primei zile din an, a anunţat California Highway Patrol (patrula autostrăzilor, CHP), transmite duminică DPA.

Poliţiştii au fost trimişi la un accident raportat pe autostrada 33, în jurul orei 20:00 pe 1 ianuarie, şi au găsit un vehicul Ford – care transporta toţi copiii – „complet cuprins de flăcări ‘, a declarat ofiţerul Rory Marks, un purtător de cuvânt al CHP. Marks a spus că toate victimele au fost declarate decedate la faţa locului. Niciuna nu a fost identificată public.

O investigaţie preliminară şi o reconstrucţie bazate pe dovezi fizice la faţa locului au indicat că un vehicul Dodge din 2013 condus de un tânăr de 28 de ani dinspre Avenal s-a ciocnit de Fordul din 2007 condus de o femeie. „Când focul a fost stins, s-a descoperit că în Ford erau 8 ocupanţi”. Maşina avea doar şase centuri de siguranţă, conform raportului de accident al CHP.

Cauza accidentului este încă în curs de investigare, a spus Marks. Raportul a menţionat că viteza celor două vehicule a fost nedeterminată şi că vremea era „senină şi uscată” la momentul coliziunii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS