10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO femeie a murit după ce în locuinţa sa a avut loc o explozie

O femeie a murit după ce în locuinţa sa a avut loc o explozie

O femeie de 80 de ani din Câmpia Turzii a murit, duminică, după ce în locuinţa sa a avut loc o explozie, urmată de un incendiu, iar un bărbat de 50 de ani a fost dus la spital cu arsuri, informează Agerpres.

„O femeie a fost găsită decedată ca urmare a unei explozii şi incendiu dintr-o casă de locuit din Câmpia Turzii. Trei autospeciale şi un echipaj SMURD, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Turda, au fost alertate în jurul orei 7,30, pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit de pe strada Memorandumului din municipiul Câmpia Turzii.

La faţa locului au fost dislocate şi o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Câmpia Turzii şi un echipaj SAJ. Pompierii au găsit casa arzând generalizat, cu tavanul şi un perete prăbuşite. Stingerea focarelor a fost realizată în circa o oră de la primirea apelului de urgenţă, iar ulterior s-au desfăşurat operaţiuni pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Femeia de 80 de ani a murit, iar un bărbat de 50 de ani a fost transportat la spital. „Din păcate, înăuntrul unei încăperi a fost găsit corpul unei femei, în vârstă de circa 80 de ani care prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa. De asemenea, echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat unui bărbat, în vârstă de circa 50 de ani, care prezenta arsuri la nivelul feţei şi care a fost transportat la spital”, precizează ISU Cluj. Intervenţia promptă a pompierilor a limitat propagarea incendiului la anexele şi casele aflate în proximitatea casei distruse de explozie şi incendiu, se mai arată în informarea transmisă de către ISU Cluj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS