11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUcisă de fratele său, în propria locuință

Ucisă de fratele său, în propria locuință

O femeie de 51 de ani, din localitatea Țuglui a fost ucisă astăzi, de fratele său. Potrivit polițiștilor doljeni, bărbatul a fost prins în scurt timp de la comiterea faptei.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, femeia a fost ucisă în locuința sa din localitatea Țuglui. Autorul omorului ar fi un bărbat de 48 de ani, fratele femeii.

”În această după-amiaza, poliţişti din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 51 de ani, din comuna Țuglui, ar fi fost ucisă de către fratele său, în locuința acesteia.
 
Barbatul bănuit de comiterea faptei, de 48 de ani, din comuna Țuglui, a fost depistat cu operativitate de poliţişti în zona locuinței, imobilizat și condus la sediul poliției.
 
La fața locului s-a deplasat o echipă complexă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj precum și Serviciului Criminalistic Dolj care efectuază cercetări sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, stabilindu-se faptul că bărbatul în cauză i-ar fi aplicat femeii mai multe lovituri în zona capului cu un corp dur”, au precizat oamenii legii.

Se pare că femeia a fost lovită de mai multe ori cu o coadă de topor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS