9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentS-a urcat băut la volan și a făcut prăpăd. Un pieton a fost ucis

S-a urcat băut la volan și a făcut prăpăd. Un pieton a fost ucis

Un bărbat de 62 de ani, din localitatea Dioști, a fost ucis în urma unui accident provocat de un șofer băut. Acesta din urmă a pierdut controlul direcției, a lovit bărbatul de 62 de ani și un stâlp al rețelei de electricitate. Șoferul avea o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul a avut loc astăzi, în localitatea doljeană Dioști. Potrivit oamenilor legii, accidentul a fost provocat de un bărbat din comună, care s-a urcat băut la volan.

”Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe o stradă din comuna Dioşti. La faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat de 31 de ani, din Dioşti, care s-ar fi răsturnat cu un autoturism pe o stradă din localitate, lovind un pieton şi un stâlp de electricitate, care a fost doborât la pământ.
În urma impactului, pietonul, un bărbat de 62 de ani, din Dioşti, care s-ar fi aflat pe marginea drumului public, a decedat. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că acesta avea o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au explicat oamenii legii.

Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS