12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Accident mortal la Valea Mare

Olt: Accident mortal la Valea Mare

-

Un grav accident rutier a avut loc aseară pe DN 65 – E 574, la ieșire din comuna Valea Mare spre municipiul Slatina, în urma căruia o persoană a murit și alte două au fost rănite.

Polițiștii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat de îndată la fața locului, fiind identificate 3 autoturisme avariate.
Au intervenit echipaje de la Detașamentul Slatina și Stația Scornicești, cu două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare.

În cele trei autoturisme se aflau opt persoane. În urma accidentului două persoane au rămas încarcerate, iar o persoană a fost găsită în stop cardio-respirator.

Imediat au fost începute manevrele de resuscitare pentru pacientul aflat în stop cardio-respirator, concomitent cu extragerea victimelor încarcerate.

Pentru extragerea victimelor, pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, pacienții fiind preluați de echipajele medicale. Cele două persoane încarcerate au fost transportate la UPU Slatina, conștiente, politraumatizate prin accident rutier.

Pacientul aflat în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat de medicul Serviciului Județean de Ambulanță.

Celelalte persoane implicate în accident, printre care și doi minori, au fost asistate la fața locului și au refuzat transportul la spital.

Polițiștii desfășoară activități complexe la fața locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„Craiova pe Biciclete”, sâmbătă în Parcul Romanescu

Evenimentul "Craiova pe Biciclete" va avea loc pe 27...

ȘTIRI GdS