7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMehedinți: 12 percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri

Mehedinți: 12 percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-B.T.Mehedinți, au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane bănuite de trafic și deținere de droguri de risc și mare risc.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate au efectuat, ieri, 12 percheziții domiciliare, în județul Mehedinți și au pus în executare 30 de mandate de aducere.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 100 de grame de cannabis, 30 de grame de cocaină, 10 grame de hașis, 1.200 de grame de tutun prelucrat, 1.750 de euro, 21 de telefoane mobile, 10 grindere, precum și dispozitive de manipulare și cântărire de mare precizie.

Față de 5 persoane, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, alte două persoane au primit măsura preventivă de control judiciar, pentru 60 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți.

Cercetările continuă pentru documentarea și probarea întregii activități infracționale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS