-1.8 C
Craiova
joi, 28 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Eveniment Colecție de ceasuri în valoare de 5 milioane de euro, furată din Italia

Colecție de ceasuri în valoare de 5 milioane de euro, furată din Italia

O colecție de 84 de ceasuri foarte valoroase a fost furată dintr-un seif aflat într-o casă din orașul italian Parma, scrie larepubblica.

Furtul a avut loc când proprietarul era plecat de acasă. Odată întors, acesta a fost întâmpinat de un puternic miros de ars și a găsit seiful smuls din podea. Mirosul neplăcut fusese lăsat de flexul folosit pentru a tăia seiful zidit într-o ascunzătoare în podea.

Parchetul care acoperea ascunzătoarea era împrăștiat prin casă. Conținutul „seifului” dispăruse în totalitate. Înăuntru fuseseră 84 de ceasuri de la cele mai renumite mărci. Conform unei prime estimări, bunurile furate ar valora în jur de cinci milioane de euro.

Lovitura pare să fi fost îndelung pregătită. Hoții au pătruns în casă forțând un geam, fără să declanseze sistemul de alarmă. Nu au deranjat nimic în camerele prin care au trecut, ocupându-se exclusiv de seif.

Proprietarului nu i-a mai rămas nimic de făcut decât să anunțe poliția, care a început o anchetă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscop

BerbecPrietenii sunt familia pe care o alegeţi şi se...

ȘTIRI GdS

Un bărbat și-a aruncat apartamentul în aer după ce...

Un bărbat și-a incendiat locuința și a produs o explozie pentru că a pierdut custodia copilului său în vârstă de șapte ani. În apartamentul...

Accident rutier cu trei autoturisme implicate, în Călimănești

În urmă cu puțin timp polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Călimănești și Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier,...

Asistentă medicală înjunghiată de un pacient

O asistentă medicală de la Spitalul de Psihiatrie Ștei din județul Bihor a fost înjunghiată cu un cuțit de către un pacient. Atacul s-a...

Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție

Oamenii legii au aplicat, în ultimele 24 de ore, 78 de sancțiuni persoanelor care nu au respectat măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă. Valoarea totală a amenzilor este de 12.000 de lei.

Polițist înjunghiat de un bărbat pe stradă

Un polițist a fost înjunghiat marți seara de un bărbat care a refuzat să se legitimeze. Acesta a fugit apoi, iar oamenii legii au...

Arestaţi la domiciliu pentru tâlhărie calificată

Judecătorii din Segarcea au dispus, ieri, arestarea la domiciliu a două persoane acuzate că au tâlhătit o femeie de 74 de ani, din comuna Gângiova. Este vorba de o tânără de 26 de ani, cetăţean spaniol, şi de un minor de 16 ani, din Galicea Mare.