-1 C
Craiova
vineri, 27 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Un poliţist filipinez, ucis de un cocoș în timpul unei intervenții pentru oprirea unei lupte ilegale

Un poliţist filipinez, ucis de un cocoș în timpul unei intervenții pentru oprirea unei lupte ilegale

În timpul unei intervenții pentru oprirea unei lupte ilegale între cocoși, un ofițer de poliție filipinez a fost ucis de un cocoș. Incidentul a avut loc în provincia Samarul de Nord, potrivit BBC.

Luptele de cocoși sunt foarte populare în Filipine. Înainte de pandemie, luptele erau permise numai în zone special amenajate, în zilele de duminică și sărbătorile legale, precum și în timpul festivalurilor locale. Însă, după răspândirea cazurilor COVID, acestea au fost interzise.

A fost lovit de pintenul metalic atașat de piciorul cocoșului

Locotenentul Christine Bolok a fost lovit de pintenul metalic atașat de piciorul cocoșului, secționându-i artera femurală. Ofițerul a fost transportat de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Șeful poliției din provincia Samarul de Nord, colonelul Arnel Apud, a declarat că incidentul nefericit a fost „un ghinion pe care nu îl pot explica”.

„Nu mi-a venit să cred când mi s-a raportat întâmplarea. Este pentru prima dată în cei 25 de ani de poliție când am pierdut un coleg din cauza pintenului unui cocoș de luptă”.

Trei persoane au fost arestate şi doi cocoşi de luptă au fost confiscaţi, în timpul acestei descinderi a poliţiei în oraşul San Jose.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Organizaţia PRO România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin...

Organizaţia PRO România Craiova, în frunte cu...

ȘTIRI GdS

Femeie lovită pe trecerea de pietoni de un șofer...

O femeie de 44 de ani din Craiova a ajuns la spital după ce a fost accidentată de o mașină pe o...

Tragedia de la SJU Neamț, repetată la un spital...

Un incendiu identic cu cel care a devastat în urmă cu două săptămâni secția ATI a SJU Piatra Neamț a avut loc...

Mehedinți: 12 percheziții la persoane bănuite de trafic de...

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-B.T.Mehedinți, au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane bănuite de...
00:00:21

16 percheziţii în Gorj şi Vâlcea la o grupare...

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, sub supravegherea unui procuror din cadrul DIICOT Gorj, au efectuat, vineri, 16 percheziţii domiciliare,...

14 rețineri în dosarul mitei de la Serviciul Permise...

În dosarul mitei de la Serviciul Permise și Înmatriculări din Suceava, 14 persoane au fost reținute pentru 24 de ore și vor...

Un bărbat a murit după ce a explodat roata...

Un bărbat, de 40 de ani, a murit ieri în timp ce încerca să schimbe anvelopa unui autocamion. Roata a explodat şi...