12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn indian a devenit cel mai tânăr criminal în serie din lume la 8 ani

Un indian a devenit cel mai tânăr criminal în serie din lume la 8 ani

-


Amarjeet Sada a devenit cel mai tânăr criminal în serie din lume, după ce ar fi ucis trei persoane până la vârsta de opt ani, potrivit Daily Star.


Amarjeet Sada avea doar șapte ani când ar fi ucis pentru prima dată. Cunoscut drept cel mai tânăr criminal în serie din lume, el ar fi ucis trei persoane până la vârsta de opt ani.

Tânărul băiat din districtul Begusaray din Bihar, India, s-a născut în 1998. Familia sa, care era extrem de săracă, s-a mutat în cele din urmă în satul Mushahari, unde tatăl său lucra ca muncitor. În 2006, Amarjeet și-ar fi ucis verișoara de șase ani, fiica unchiului său. La scurt timp după aceea, se crede că a ucis un alt bebeluș – pe propria sa soră de opt luni. Unii membri ai familiei lui Amarjeet și alți membri ai satului ar fi fost conștienți de crimele sale, potrivit unchiului său.

Primele crime nu au fost raportate

Acestea au fost considerate „probleme de familie” și, prin urmare, nu au fost raportate autorităților. Dar în 2007, Amarjeet ar fi ucis fiica de șase luni a unor vecini, numită Kushboo. Mama bebelușului o lăsase la creșă să doarmă în timp ce făcea niște treburi – dar la întoarcere Kushboo dispăruse. Sătenii, care se știau despre crimele din trecut ale lui Amarjeet, l-au confruntat cu dispariția bebelușului.

Se pare că a mărturisit poliției și nu și-a arătat remușcările în timp ce povestea detaliile sângeroase despre cum a ucis-o și a îngropat-o pe Kushboo. După arestare, poliția a declarat că băiatul a mărturisit aparent uciderea surorii sale cu trei luni mai devreme și a vărului său cu un an mai devreme. Superintendentul Amit Lodha a declarat că băiatul pare a fi un „caz psihiatric” și va fi evaluat de profesioniști. Între timp, inspectorul Shatrudhan Kumar a spus că toate crimele au fost efectuate în mod identic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS