13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBotez oprit de polițiști în Olt

Botez oprit de polițiști în Olt

Un eveniment cu zeci de invitați a fost întrerupt de polițiști în Olt. Un bărbat din comuna Daneasa, a sesizat faptul că la locuința unui vecin are loc un botez cu circa 60 persoane. Polițiștii ajunși la fața locului au găsit aproximativ 30 persoane, au sancționat pe proprietar cu suma de 500 lei conform Legii 55/2020 iar invitații au plecat acasă, petrecerea fiind oprită.

In ultimele 24 de ore, autoritățile din Olt au desfășurat mai multe acțiuni în contextul combaterii epidemiei Covid. Au fost verificate zonele aglomerate, centrele comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind limitarea și prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2.

La activităţile de verificare desfășurate ieri au participat peste 190 de forţe de ordine, fiind verificate 165 de societăți comerciale, precum şi 161 de mijloace de transport persoane. Totodată, au fost legitimate aproximativ 320 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 75 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, respectiv nepurtarea măștii de protecție, 5 de natură economică în context Covid si una pentru organizarea de activități în spațiu privat, valoarea totală fiind de 34.600 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS