11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat de 27 de ani, găsit mort în cartierul Brazda lui Novac

Bărbat de 27 de ani, găsit mort în cartierul Brazda lui Novac

În această diminață trupul neînsuflețit al unui tânăr de 27 de ani din Craiova a fost găsit în zona unui bloc din Craiova, din cartierul Brazda lui Novac. Polițiștii au stabilit faptul că acesta ar fi căzut de la etajul 5 al blocului respectiv.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în dimineața acestei zile, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona unui bloc din Craiova, din cartierul Brazda lui Novac, a fost găsit un bărbat decedat.

Bărbatul s-a aruncat în gol de la etajul 5

Potrivit sursei citate, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind identitatea celui în cauză, un tânăr de 27 de ani, din Craiova. De asemenea, din cercetările efectuate până în prezent, polițiștii au stabilit faptul că acesta ar fi căzut de la etajul 5 al blocului respectiv.

Potrivit unor surse ale Gazetei de Sud, bărbatul de 27 de ani este fiul femeii care a decedat la cateva ore dupa ce a fost externată din spital.

Polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS