8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPercheziţii la traficanţii de droguri din Dolj şi Mehedinţi

Percheziţii la traficanţii de droguri din Dolj şi Mehedinţi

Procurorii DIICOT au dispus, miercuri, reţinerea a şase persoane suspectate de trafic de droguri. Tot miercuri, oamenii legii au făcut percheziţii la domiciliile suspecţilor din Dolj şi Mehedinţi, ocazie cu care au fost ridicate droguri de risc, dar şi 1.500 de pachete de ţigări fără marcaj fiscal.

Potrivit anchetatorilor, în cursul zilei de miercuri, ofiţerii de la Combaterea Criminalității Organizate au pus în executare 11 mandate de percheziţie, dar şi 47 mandate de aducere. Percheziţiile au fost făcute în județele Dolj şi Mehedinți, într-un dosar de trafic și deținere de droguri de risc.

„În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 165 de grame de canabis, 110 grame substanțe psihoactive și o cultură de canabis formată din cinci plante.
De asemenea, au fost ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 30.000 de țigarete (1.500 pachete – n.r.), de diferite mărci, ce nu prezentau timbru fiscal, un cântar electronic, şapte telefoane mobile, un laptop, carduri de memorie și carduri bancare”, au precizat procurorii DIICOT.

Şase persoane reţinute pentru trafic de droguri

Tot miercuri, după audieri, procurorii DIICOT Mehedinşi au dispus reţinerea a şase suspecţi pe o perioadă de 24 de ore.
„Șase persoane, bănuite de trafic și deținere de droguri, au fost reținute pentru 24 de ore, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizată și procurorii DIICOT din Mehedinți. Astăzi, 1 octombrie, şase persoane urmează să fie prezentate magistraților Tribunalului Mehedinţi cu propunere legală”, au mai explicat anchetatorii.

La acţiunea de miercuri au participat poliţişti, ofiţeri de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS