22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSoţ şi soţie, răniţi într-un autoturism răsturnat pe DN6

Soţ şi soţie, răniţi într-un autoturism răsturnat pe DN6

-

Două persoane, soţ şi soţie, au fost rănite în urma unui accident produs ieri, în localitatea doljeană Răcari. După primele cercetări, poliţiştii doljeni au stabilit că şoferul unui autoturism, un mehedinţean de 72 de ani, a pierdut controlul direcţiei şi a lovit un cap de pod. După impact, maşina scăpată de sub control s-a răsturnat. Soţia şoferului a fost rănită şi a fost transprtată la spital cu elicopterul SMURD.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, cauza accidentului a fost neatenţia în conducere a şoferului de 72 de ani.
„Un bărbat de 72 de ani, din Strehaia, care conducea un autoturism pe DN 6, din direcţia Filiaşi spre Craiova, din cauza neatenţiei ar fi pierdut controlul volanului şi a lovit un cap de pod.
În urma impactului, autoturismul s-a răsurnat, ajungând într-un şanţ de pe marginea drumului public.
Două persoane au fost transportate la spital conştiente, bărbatul de 72 de ani şi o femeie de 70 de ani, tot din Strehaia, singurele persoane din autoturism”, au precizat oamenii legii.

Soţia şoferului, preluată de elicopterul SMURD

Pentru că femeia de 70 de ani a rămas încarcerată în autoturismul răsturnat, pompierii doljeni au trimis la locul accidentului o autospecială de descarcerare. A intervenit şi elicopterul SMURD, dar şi Serviciul de Ambulanţă Dolj cu două ambulanţe. Cele două persoane rănite au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova.
„O persoană de sex feminin este transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Echipajul Serviciului de Ambulanţă transportă cea de-a doua persoană rănită”, au transmis pompierii doljeni.


Poliţiştii doljeni au mai precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Directorul Direcției Energiei din CEO, arestat preventiv

Directorul Direcției Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Cătălin-Liviu...

ȘTIRI GdS