10.9 C
Craiova
miercuri, 21 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Minor de 17 ani, reţinut pentru conducere fără permis

Minor de 17 ani, reţinut pentru conducere fără permis

Poliţiştii doljeni au dispus, ieri, reţinerea unui minor de 17 ani, din Craiova, depistat conducând fără permis. Minorul a fost depistat de poliţişti conducând pe strada Râului din Craiova. Acesta a fugit de poliţişti, însă a fost prins pe o stradă din cartierul Brestei.

Reprezentanţii IPJ Dolj spun că poliţiştii de la Secţia 6 au încercat să-l tragă pe dreapta pe tânărul de 17 ani, însă acesta a fugit.

„În ziua de 22 septembrie,  tânărul ar fi condus un autoturism deși nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. A fost depistat de polițiști la volan pe strada Râului, din Craiova. Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire a autoturismului, însă conducătorul a continuat deplasarea. Astfel, polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune. Urmărirea s-a încheiat pe o strada din cartierul Brestei, din Craiova, unde autoturismul urmărit a lovit o mașină care era parcată pe trotuar”, au precizat oamenii legii.

Reţinut pentru conducere fără permis

După ce a fost prins, minorul a fost dus la Secţia 6 pentru audieri. Ulterior, oamenii legii au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore.

„Având în vedere probatoriul administrat de polițiști, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere. Urmează ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare”, au mai susţinut poliţiştii doljeni.   

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Iohannis: În acest moment, nu vorbim de lockdown la...

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, într-o...

ȘTIRI GdS

Iohannis: În acest moment, nu vorbim de lockdown la...

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că nu îşi doreşte ca Bucureştiul să intre în carantină, în contextul...

Rectorii nu vor mai avea restricții la numărul de...

Rectorii nu vor mai fi restricționați la un număr de mandate

56 de focare de SARS-CoV-2 în Vâlcea

Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a anunțat că pe teritoriul județului au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent,...
00:00:00

(VIDEO) Iohannis: Alegerile parlamentare trebuie să aibă loc la...

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că alegerile parlamentare nu pot fi amânate, calificând drept false opiniile conform cărora scrutinul din 6...
00:04:41

PSD Dolj iese în faţă cu Prioteasa la Senat...

PSD Dolj iese în faţă cu Ion Prioteasa la Senat şi cu Alexandra Presură la Camera Deputaţilor. Vezi cine se află pe locurile eligibile.

Cinci şcoli din Dolj trec în scenariul galben, iar...

Şcoli din Dolj care trimit elevii acasă din cauza coronavirsului