22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi tineri răniţi într-un accident produs pe DN 73. Unul este în comă

Doi tineri răniţi într-un accident produs pe DN 73. Unul este în comă

În această dimineață doi tineri au fost răniți, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un podeţ şi s-a răsturnat în localitatea argeşeană Schitu Goleşti. Șoferul autoturismului nu avea permis de conducere.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Argeș, din primele cercetări efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani din Stâlpeni, care conducea un autoturism pe DN 73, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un podeţ, după care s-a răsturnat. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere şi nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma impactului şoferului a fost rănit ușor, însă pasagerul din dreapta faţă,un bărbat de 27 de ani, a suferit răni grave, un traumatism cranio-cerebral grav.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, pasagerul era în comă şi a fost transportat de urgenţă la o unitate medicală.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările continuând pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS