7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCercetat pentru trafic de persoane, după ce a exploatat un tânăr pe un șantier de construcție

Cercetat pentru trafic de persoane, după ce a exploatat un tânăr pe un șantier de construcție

Un bărbat care ar fi racolat și exploatat prin muncă, în domeniul construcțiilor, un tânăr, de 18 ani, a fost arestat la domiciliu, în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Satu Mare și procurorii D.I.I.C.O.T.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. , au efectuat o percheziție domiciliară într-un dosar de trafic de persoane, în județ.

Un bărbat, de 39 de ani, din județul Satu Mare, ar fi racolat și exploatat prin muncă, în domeniul construcțiilor, un tânăr, de 18 ani, pe care nu l-ar fi retribuit, l-ar fi agresat fizic și i-ar fi restrâns totodată libertatea de mișcare prin reținerea actului de identitate.

De asemenea, victimei i-ar fi fost interzis accesul la servicii medicale, deși avea leziuni suferite în urma loviturilor cu diverse obiecte contondente.

În urma percheziției, au fost ridicate 3 hard disk-uri, 2 telefoane mobile și cartea de identitate a tânărului, de 18 ani.

Față de bărbatul de 39 de ani, procurorul de caz a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de persoane. Ulterior, față de acesta a fost dispus arestul la domiciliu pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS