7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: A atacat polițiștii cu sabia. A ajuns la spital împușcat în picior

Gorj: A atacat polițiștii cu sabia. A ajuns la spital împușcat în picior

Polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, că pe raza comunei Peștișani, pe un teren agricol, se află un bărbat care are asupra sa o sabie.

La fața locului au fost direcționați polițiști din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgu Jiu, care au efectuat verificări în zona împădurită, fiind însoțiți de paznicul de vânătoare și apelant. Polițiștii au depistat persoana care s-a opus somațiilor de a arunca sabia. Bărbatul a încercat să atace paznicul de vânătoare, fără să-l lovească, cât și autovehiculul acestuia, fapt pentru care bărbatul a fost somat.

Acesta nu s-a supus somației, ci a devenit agresiv față de unul dintre agenții de poliție, amenințând-ul cu sabia. Celălalt agent de poliție a executat două focuri de armă în plan vertical. Agentul de poliție amenințat, văzând că pericolul este iminent asupra vieții și integrității sale corporale, a executat foc cu arma din dotare asupra bărbatului, în zona piciorului drept.

S-a procedat la identificarea bărbatului, de 44 de ani, din comuna Peștișani, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La locul producerii evenimentului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul IPJ Gorj, pentru efectuarea cercetării la fața locului, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și amenințare, cauza fiind preluată de către Parchetul de pe lângă Judecatoria Municipiului Târgu Jiu, pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS