5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident grav pe strada Amaradia. Trei ”ursitoare” au ajuns la spital

Accident grav pe strada Amaradia. Trei ”ursitoare” au ajuns la spital

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs în urmă cu puțin timp, la intersecția străzilor Amaradia și Opanez din Craiova. Se pare că un tânăr din Craiova, care conducea un Volkswagen Polo pe strada Opanez, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Volkswagen care circula pe strada Amaradia.

Autoturismul Volkswagen Polo a fost lovit în plin și a fost proiectat pe trotuar. În urma accidentului au fost rănite trei persoane care se aflau în autoturismul care circula regulamentar. Este vorba de trei tinere care joacă roluri de ursitoare ori zâne la botezuri sau alte evenimente.

Polițiștii doljeni spun că a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

”Un tânăr de 18 ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Opanez din localitate, la intersecția cu strada Amaradia, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Craiova.
În urma accidentului, trei femei cu vârste cuprinse între 23 și 36 de ani, din Craiova, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, politiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au precizat oamenii legii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS