17.9 C
Craiova
vineri, 18 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Ucis în bătaie de cel căruia i-a făcut avansuri sexuale

Ucis în bătaie de cel căruia i-a făcut avansuri sexuale

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus reţinerea unui bărbat de 42 de ani, din Dobrosloveni, Olt. Acesta este acuzat că a ucis în bătaie un consătean de 49 de ani, care i-ar fi propus să întreţină relaţii sexuale. Inculpatul a fost arestat preventiv sâmbătă, printr-o hotărâre a Tribunalului Olt.

Potrivit anchetatorilor olteni, altercaţia în urma căreia şi-a pierdut viaţa bărbatul de 49 de ani a avut loc în seara zilei de 7 august.

„În timp ce se aflau la locuinţa inculpatului S.P. din com. Dobrosloveni, sat Reşca, pe fondul unui conflict spontan, apărut ca urmare a consumului de alcool şi generat de propunerea victimei M.I. (un bărbat în vârstă de 49 ani, din aceeaşi localitate) de a întreţine relaţii sexuale, autorul a agresat-o fizic aplicându-i multiple lovituri cu pumnii, picioarele, cu corpuri contondente, respectiv un fier beton, o coadă de mătură şi un ciomag. I-a comprimat regiunea toracică cu picioarele, producându-i un traumatism toracic cu multiple fracturi şi rupturi de organe interne, după care a târât-o pe victimă, care era în stare de inconştienţă, în afara curţii. A dezbrăcat-o de pantaloni, lăsând-o complet dezbrăcată şi a abandonat-o într-un şanţ, în apropierea casei, la scurt timp survenind decesul”, au explicat anchetatorii.

Suspectul a fost reţinut de anchetatori pe data de 8 august. În aceeaşi zi a fost dus la Tribunalul Olt cu propunere de arestare prebentivă pentru omor. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea preventivă a bărbatului pe o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un diplomat american la București, jefuit pe stradă

Un diplomat american a fost jefuit aseară...

ȘTIRI GdS

Un diplomat american la București, jefuit pe stradă

Un diplomat american a fost jefuit aseară pe o stradă din Capitală. Este vorba despre un consul de la Ambasada Statelor Unite...

Probleme la Vâlcea înaintea meciului cu Odense: trei cazuri...

Jucătoarele echipei SCM Vâlcea, Kristina Liscevic şi Mireya Gonzalez Alvarez, dar şi antrenorul secund Gorna Kurtes au fost depistaţi pozitiv la COVID-19....

La nivel mondial s-a trecut pragul de 30 de...

Pe plan mondial, a fost atins pragul de 30 de milioane de infecții cu temutul virus SARS-CoV-2, relatează BBC, citând datele Universității Johns...

Minunea de la Dăbuleni. Autobuze electrice în „patria pepenilor“

Autobuze electrice în „patria pepenilor“. Dăbuleniul va avea în curând transport public local cu autobuze electrice, trei la număr.

Ion Prioteasa a spus adio Consiliului Județean Dolj

Ion Prioteasa a spus adio Consiliului Județean Dolj, după 16 ani de mandat. El a condus joi ultima ședința ordinară din actualul legislativ.

Se semnează contractele pentru varianta ocolitoare și podul de...

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a desemnat constructorii pentru două obiective din județul Gorj. Este vorba de varianta ocolitoare a...