2.5 C
Craiova
vineri, 4 decembrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Ucis în bătaie de cel căruia i-a făcut avansuri sexuale

Ucis în bătaie de cel căruia i-a făcut avansuri sexuale

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus reţinerea unui bărbat de 42 de ani, din Dobrosloveni, Olt. Acesta este acuzat că a ucis în bătaie un consătean de 49 de ani, care i-ar fi propus să întreţină relaţii sexuale. Inculpatul a fost arestat preventiv sâmbătă, printr-o hotărâre a Tribunalului Olt.

Potrivit anchetatorilor olteni, altercaţia în urma căreia şi-a pierdut viaţa bărbatul de 49 de ani a avut loc în seara zilei de 7 august.

„În timp ce se aflau la locuinţa inculpatului S.P. din com. Dobrosloveni, sat Reşca, pe fondul unui conflict spontan, apărut ca urmare a consumului de alcool şi generat de propunerea victimei M.I. (un bărbat în vârstă de 49 ani, din aceeaşi localitate) de a întreţine relaţii sexuale, autorul a agresat-o fizic aplicându-i multiple lovituri cu pumnii, picioarele, cu corpuri contondente, respectiv un fier beton, o coadă de mătură şi un ciomag. I-a comprimat regiunea toracică cu picioarele, producându-i un traumatism toracic cu multiple fracturi şi rupturi de organe interne, după care a târât-o pe victimă, care era în stare de inconştienţă, în afara curţii. A dezbrăcat-o de pantaloni, lăsând-o complet dezbrăcată şi a abandonat-o într-un şanţ, în apropierea casei, la scurt timp survenind decesul”, au explicat anchetatorii.

Suspectul a fost reţinut de anchetatori pe data de 8 august. În aceeaşi zi a fost dus la Tribunalul Olt cu propunere de arestare prebentivă pentru omor. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea preventivă a bărbatului pe o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

CSO Filiași | Florin Spânu: „Felicit jucătorii și staff-ul...

Formația CSO Filiași nu s-a ținut de glume la începutul campionatului de la Liga 3, atunci când anunța că vrea promovarea. A...

Digitalizarea din Dolj: Directorii au primit de la ISJ...

Digitalizarea din Dolj: Directorii au primit de la ISJ o notă telefonică scrisă cu pixul

ISJ Dolj cumpără laptop-uri de 436.000 de euro

ISJ Dolj cumpără laptop-uri de 436.000 de euro

Craiovean judecat pentru ultraj, ținut în arest la domiciliu

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât, ieri, să menţină măsura arestului la domiciliu faţă de un craiovean acuzat că a condus fără permis şi a lovit cu mașina un polițist care încerca să-l tragă pe dreapta. Fapta a fost comisă de inculpat în ianuarie 2018, pe când avea 16 ani. Inculpatul a fost arestat preventiv pe 22 ianuarie 2018, iar în iunie, același an, a fost plasat în arest la domiciliu. Măsura preventivă a fost prelungită de instanțe până în prezent.

Șofer acuzat de tentativă de omor, în arest

Instanțele din Craiova au prelungit mandatul de arestare preventivă emis pe numele unui craiovean de 40 de ani, acuzat de tentativă de omor şi conducere sub influenţa alcoolului. Bărbatul a fost arestat pe 13 iulie, iar de atunci nu a ieșit din arest. Anchetatorii susțin că, pe 12 iulie, inculpatul s-a urcat băut la volan. În timp ce era urmărit de poliţişti, a provocat un accident în urma căruia trei persoane au fost rănite.

Canalizarea stradală „trece” prin subsolul blocului

Subsolul blocului H4 din cartierul Rovine/foto: Claudiu Tudor