17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUcis în bătaie de cel căruia i-a făcut avansuri sexuale

Ucis în bătaie de cel căruia i-a făcut avansuri sexuale

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus reţinerea unui bărbat de 42 de ani, din Dobrosloveni, Olt. Acesta este acuzat că a ucis în bătaie un consătean de 49 de ani, care i-ar fi propus să întreţină relaţii sexuale. Inculpatul a fost arestat preventiv sâmbătă, printr-o hotărâre a Tribunalului Olt.

Potrivit anchetatorilor olteni, altercaţia în urma căreia şi-a pierdut viaţa bărbatul de 49 de ani a avut loc în seara zilei de 7 august.

„În timp ce se aflau la locuinţa inculpatului S.P. din com. Dobrosloveni, sat Reşca, pe fondul unui conflict spontan, apărut ca urmare a consumului de alcool şi generat de propunerea victimei M.I. (un bărbat în vârstă de 49 ani, din aceeaşi localitate) de a întreţine relaţii sexuale, autorul a agresat-o fizic aplicându-i multiple lovituri cu pumnii, picioarele, cu corpuri contondente, respectiv un fier beton, o coadă de mătură şi un ciomag. I-a comprimat regiunea toracică cu picioarele, producându-i un traumatism toracic cu multiple fracturi şi rupturi de organe interne, după care a târât-o pe victimă, care era în stare de inconştienţă, în afara curţii. A dezbrăcat-o de pantaloni, lăsând-o complet dezbrăcată şi a abandonat-o într-un şanţ, în apropierea casei, la scurt timp survenind decesul”, au explicat anchetatorii.

Suspectul a fost reţinut de anchetatori pe data de 8 august. În aceeaşi zi a fost dus la Tribunalul Olt cu propunere de arestare prebentivă pentru omor. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea preventivă a bărbatului pe o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS