13 C
Craiova
miercuri, 23 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Bucureştean de 21 de ani, prins la volanul unei maşini furate din Craiova

Bucureştean de 21 de ani, prins la volanul unei maşini furate din Craiova

Poliţiştii craioveni au dispus, luni, reţnerea unui tânăr de 21 de ani, din Bucureşti. Acesta este suspectat că a furat un autoturism din Craiova şi a plecat la plimbare. A fost oprit de poliţişti în trafic, în localitatea Nanu, Teleorman.

Poliţiştii doljeni au precizat că autoturismul a fost furat de pe bulevardul Decebal din Craiova.

„Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cel în cauză ar fi sustras un autoturism parcat pe Bulevardul Decebal din Craiova, care era neasigurat şi avea cheile în interior. După comiterea faptei, tânărul respectiv a fost depistat în trafic de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, pe raza comunei Nanu, acesta fiind preluat pentru cercetări de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova”, au explicat reprezentanţii IPJ Dolj.

Fără permis, la volanul unui autoturism furat

Oamenii legii au stabilit că tânărul de 21 de ani nu are permis de conducere. De altfel, acesta se afla sub control judiciar, fiind cercetat într-un dosar asemănător.

Pe data de 8 august, bărbatul a fost prins conducând o autoutilitară furată din comuna Podari. Ca şi în acest caz, tânărul profitase de faptul că propritarul lăsase autoutilitara cu cheile în contact.

„Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că cel în cauză ar fisustras autovehiculul respectiv din comuna Podari, profitând de faptul că proprietarul acestuia îl lăsase neasigurat, cu cheile în interior, în apropiere de locul unde vindea pepeni”, au susţinut oamenii legii.

Poliţiştii doljeni au mai precizat că tânărul de 21 de ani a fost reţinut, urmând să fie dus în faţa procurorilor craioveni cu „propunerile corespunzătoare”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de...

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de atletism. Sistemul de turnichete pentru stadionul de atletism are o valoare estimată de 700.000 de lei, fără TVA.

ȘTIRI GdS

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de...

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de atletism. Sistemul de turnichete pentru stadionul de atletism are o valoare estimată de 700.000 de lei, fără TVA.

Profesor cu Covid 19, elevi fără lecţii

Şcoala on-line a început cu o pauză la Întorsura, Dolj

Contoarele și repartitoarele de costuri instalate după 25 octombrie...

Craiovenii care îşi montează după 25 octombrie 2020 repartitoare de costuri pentru energia termică trebuie să-şi instaleze dispozitive care pot fi citite...

Vâlcea: 16 focare active de infecție cu SARS –CoV-2

Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a anunțat că de la începutul pandemiei și până în prezent 1.919 cazuri de persoane au fost...

Scrisoare cu ricină, trimisă la Casa Albă. O femeie,...

Poliţia din Canada a percheziţionat luni un apartament dintr-o suburbie a oraşului Montreal, în legătură cu o femeie arestată pentru trimiterea unei...

Coronavirusul închide porțile Colegiului ”Frații Buzești” pentru elevii și...

Coronavirusul închide porțile Colegiul ”Frații Buzești” pentru elevii și profesorii de la gimnaziu și liceu