16.3 C
Craiova
miercuri, 23 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Şofer beat şi fără permis, dat pe mâna poliţiei de un craiovean

Şofer beat şi fără permis, dat pe mâna poliţiei de un craiovean

-

Un bărbat din Craiova a dat pe mâna poliţiei un bărbat de 42 de ani, din Balş, care s-a urcat la volan deşi abia se ţinea pe picioare. Craioveanul a sunat la 112 şi a filmat manevrele făcute de şoferul băut. Poliţiştii care l-au oprit pe bărbatul de 42 de ani au stabilit că acesta nici măcar nu avea permis de conducere. Imaginile video au fost făcute duminică, în localitatea Balş, Olt.

Craioveanul Andrei Ţăcălie a trimis redacţiei GdS o înregistrare video făcută duminică, în oraşul Balş, Olt. Cititorul GdS a susţinut că a observat un bărbat băut bine, care s-a urcat la volanul unui autoturism. A sunat la 112, după care a început să filmeze manevrele făcute de bărbatul băut pentru a ieşi cu maşina din parcare.
„Am văzut că se clătina şi încerca să se urce în mașină. Am parcat în apropiere şi am asteptat să văd dacă pleaca cu ea. Când am văzut că pleacă cu maşina am şi apelat 112”, a povestit Andrei Ţăcălie.
Acesta din urmă a mai adăugat că bărbatul băut a fost oprit de poliţişti la aproximativ 1,5 kilometri de locul din care a plecat, în localitatea Bârza. „Poliția ne-au ajuns din urmă foarte repede. Au reacționat impecabil!, a mai susţinut bărbatul.

Şi băut şi fără permis

Oamenii legii au stabilit că, pe lângă faptul că era băut bine, bărbatul oprit nu avea permis de conducere.

„Ieri, 2 august, în timp ce acționau pentru siguranța participanților la traficul rutier, polițiștii au depistat un bărbat de 42 de ani, din orașul Balș, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Bârza, fără a poseda permis de conducere. Polițiștii au testat bărbatul cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 1,48 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Craioveanul care l-a dat pe mâna poliţiei pe bărbatul de 42 de ani are calitatea de martor în dosarul întocmit de poliţiştii din Olt. „Nenorocitii ăștia ne omoară copiii! A avut alcoolemie 1.48 la aparatul etilotest!”, a mai transmis craioveanul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de...

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de atletism. Sistemul de turnichete pentru stadionul de atletism are o valoare estimată de 700.000 de lei, fără TVA.

ȘTIRI GdS

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de...

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de atletism. Sistemul de turnichete pentru stadionul de atletism are o valoare estimată de 700.000 de lei, fără TVA.

Profesor cu Covid 19, elevi fără lecţii

Şcoala on-line a început cu o pauză la Întorsura, Dolj

Contoarele și repartitoarele de costuri instalate după 25 octombrie...

Craiovenii care îşi montează după 25 octombrie 2020 repartitoare de costuri pentru energia termică trebuie să-şi instaleze dispozitive care pot fi citite...

Horoscop

BerbecPosibil că astăzi apar oportunități noi, însă conjuncturile sunt nefavorabile din punct de vedere al câștigurilor financiare. Îţi lipsește curajul, îţi faci...

Bancul zilei

După ce timp de trei zile a stat la băut cu prietenii, un bărbat se întoarce acasă. Surprins, vede în faţa uşii...

Nicolae Giugea: Viziunea mea despre Craiova

În această campanie electorală ați auzit multe promisiuni, unele realiste, altele fanteziste. Când vorbim despre proiecte, ele seamănă destul de mult, pentru...