6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPoliţist local fără mască, apostrofat de un craiovean

Poliţist local fără mască, apostrofat de un craiovean

-

Un craiovean a publicat pe pagina sa de Facebook un film în care apare un poliţist local care ar fi intrat într-un magazin fără a purta mască de protecţie. Persoana care a publicat imaginile video susţine că, ulterior, a fost ameninţat de agentul Poliţiei Locale Craiova.

„Acest individ care din păcate este numit poliţist(cu toate că nu a studiat Academia de Poliţie), dupa acest incident m-a amenintat, spunând: “aflu eu unde stai…“. Din cauza acestor gardieni publici, populaţia nu are încredere şi nici nu va respecta instituţia Poliţiei(…)”, a susţinut craioveanul.

În imaginile video se observă că poliţistul local este luat la rost de persoana care a filmat incidentul. Agentul de poliţie a susţinut că este în timpul liber pentru a justifica faptul că nu poartă mască.

În final, craioveanul care a filmat incidentul l-a făcut „nesimţit” pe agent. În replică, acesta din urmă a spus că sună la 112. Imaginile au fost publicate şi pe pagina de Facebook „Eşti din Craiova dacă…”

Poliţia Locală condamnă gestul agentului

Directorul Poliţiei Locale Craiova a precizat pentru GdS că gestul poliţistului este inacceptabil, dar şi că acest incident va fi analizat în Comisia de Disciplină. Declaraţia conducerii Poliţie Locale Craiova poate fi găsită în cadrul imaginilor video ataşate la acest articol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS