11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMedicii cer demisia conducerii Spitalului de Boli Cronice din Câmpeni

Medicii cer demisia conducerii Spitalului de Boli Cronice din Câmpeni

-

Un protest a mai multor pacienți și medici de la Spitalul de Boli Cronice din Câmpeni a avut loc astăzi și au cerut demisia conducerii instituției.  DSP a dispus de urgență un control, potrivit Alba24.

Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, a transmis un punct de vedere cu privire la situația de acolo.

Ca urmare a situației prezentate în spațiul public, privind posibile abateri de la legislație și normele de lucru în cadrul Spitalului de Boli Cronice Câmpeni, am dispus de urgență un control al inspectorilor sanitari la aceasta unitate medicala.

Nu suntem dispuși să toleram abateri de la lege. Rezultatele controlului și eventualele sancțiuni vor fi făcute publice zilele următoare” a transmis Alexandru Sinea.

Medicii şi pacienţii solicită demisia managerului Constantin Bar şi a directorului medical, Dumitru Corpodean, potrivit adevărul.ro.

Un reprezentant al medicilor susţine că unitatea medicală se poate redeschide pentru bolanvi, însă conducerea refuză acest lucru.

”Mi s-a luat dreptul la muncă, lucrez în mod ilegal, în forţă, fiind mereu băgat şi scos în concediu de odihnă. Toţi cei pe care i-am consultat am făcut-o ilegal. Inclusiv pe mama domnului primar. Am făcut demersuri la primărie şi nu mi s-a răspuns în niciun fel. Toate plângerile care s-au făcut în legătură cu comportamentul execrabil al domnului Bar, l-au lăsat rece pe domnul primar”, a spus unul dintre medicii care a organizat şi participă la protest.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Încep lucrările la Spitalul Regional Craiova! Ce firmă a...

Agenţia Naţională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate (ANDIS) a...

ȘTIRI GdS