21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn craiovean de 28 de ani a căzut de la etaj și a murit

Un craiovean de 28 de ani a căzut de la etaj și a murit

Un craiovean de 28 de ani a murit, astăzi, după ce a căzut de la etajul unui bloc de pe Calea București, zona ”Rotonda”. După primele cercetări, oamenii legii au stabilit că, cel mai probabil, este vorba de o sinucidere.

Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 17.

”În cursul acestei zile, în jurul orei 17.25, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr a cazut de la etajul unui bloc din Craiova. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un tanar de 28 de ani, din Craiova. Un echipaj SMURD sosit la fața locului, a constatat din păcate, decesul tânărului. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului”, au precizat oamenii legii.

Aceștia din urmă au mai explicat că se continuă cercetarile pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care și-a pierdut viața tânărul de 28 de ani. Cel mai probabil, tânărul și-a pus capăt zilelor.

La rândul lor, pompierii doljeni au susținut că nu s-a mai putut face nimic pentru victimă.

”Am fost solicitați să intervenim la o persoană posibil căzută de la înălțime, zona Rotonda. La fata locului a fost trimis echipajul SMURD, care nu a mai putut face nimic, decât să constate decesul”, au transmis reprezentanții ISU Dolj/

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS