16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCinci reținuți pentru scandalul din comuna Unirea

Cinci reținuți pentru scandalul din comuna Unirea

Anchetatorii au dispus, marți, reținerea a cinci persoane din comuna doljeană Unirea. Toți sunt acuzați că au participat la o încăierare în urma căreia un bărbat de 57 de ani și-a pierdut viața. Mai multe persoane au fost rănite în urma scandalului, iar două mașini au fost avariate.

Polițiștii doljeni au anunțat, ieri, reținerea a cinci bărbați, toți din comuna Unirea, cercetați pentru comiterea infracțiunii de încăierare.

”Cinci bărbați cu vârste cuprinse între 22 si 49 de ani, din Unirea, au fost reținuti pentru 24 de ore. Aceștia sunt bănuiți că ar fi participat la altercația din noaptea de 22 iunie, care a avut loc pe o stradă din comuna Unirea. Cercetările sunt continuate de politiștii doljeni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj. Se fac cercetări sub aspectul savârșirii infracțiunii de încăierare din care a rezultat decesul unei persoane”, au precizat polițiștii doljeni.

Cei cinci suspecți urmează să fie duși la instanța de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Un bărbat a murit în drum spre spital

Potrivit oamenilor legii, în scandalul de luni noaptea au fost implicate opt persoane. Un bărbat a murit în drum spre spital, iar alte eprsoane au fost rănite.

”Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la o altercaţie care a avut loc pe o stradă din comuna Unirea. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, din primele date stabilindu-se faptul că între două grupuri de câte 4 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 57 de ani, toţi din Unirea, a izbucnit un conflict, în timpul căruia au fost folosite obiecte contondente. În urma altercaţiei, două autoturisme au fost avariate şi mai multe persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din păcate, în drum spre spital, un bărbat de 57 de ani, a decedat”, au susținut reprezentanții IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS