16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrei români au terorizat Londra

Trei români au terorizat Londra

Trei tineri din România au terorizat lumea pe străzile oraşului Londra. Scenele au fost surprinse de camele de supraveghere.

Cei trei bărbaţi din România își loveau victimele până le doborau la pământ. După care le furau bunurile și fugeau. Cei trei români, printre care și un baiat de 15 ani, au fost prinși și li s-au aplicat măsurile legale. Astfel, primul dintre ei a primit o pedeapsa cu închisoarea de șase ani și opt luni. Cel de-al doilea barbat o pedeapsă de șase ani și două luni. Tânărul de15 ani va sta doi ani într-un centru de reabilitare. Urmând a fi monitorizat cu brațară electronică timp de trei luni.

Huliganii își înconjurau victimele pe care le atacau cu pumnii. După care le lua bunurile de valoare și fugeau cu acestea. În urma lor au rămas oameni răniți grav, cu maxilare fracturate și coastele rupte. Unii dintre ei fiind nevoiți să stea săptămâni întregi în spital.
Oamenii legii au constatat că doi dintre ei aveau antecedente.

Cei doi fiind condamnați la închisoare pentru tâlharie, respectiv închisoare cu suspendare pentru infracțiuni comise pe teritoriul Uniunii Europene, în perioada 2017-2018. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS